Има ли такъв за ниските обороти и ако да възможно ли е ако не е наред да играят да празен ход?
Известие
Collapse
No announcement yet.
дачтик за обороти JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеОборотите се управляват от компютъра. Отиди на диагностика да видят какво ще излезеAlfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАми може да е дюзичка нещо. Пуши ли многоAlfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеОборотите ги чете от датчика на коляновия вал/Хол/.Иначе ми се струва,че си за нов дебитомер.Не е лошо да погледнеш и EGR,пък и въобше турбината и съединенията и.
На мен версията 'дюза' ми звучи най-правдоподобно
А на празен ход има ли някави пушеци, когато не държи обороти?_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеПроменливи обороти от скапан дебитомер не ми се вързва хич, а останалите, дето си ги изброил, нямат много участие в оборотите на празен ход
На мен версията 'дюза' ми звучи най-правдоподобно
А на празен ход има ли някави пушеци, когато не държи обороти?
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:04 ----------
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеОборотите ги чете от датчика на коляновия вал/Хол/.Иначе ми се струва,че си за нов дебитомер.Не е лошо да погледнеш и EGR,пък и въобше турбината и съединенията и.Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
Първоначално публикувано от miromitev Покажи съобщениеНе няма пушеци....само ако не подам рязко газ.....и тогава има кълбета..особенно ако не е загрята
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:04 ----------
Дебитомета е нов...EGR е "скопен"...а съединенията съм проверявал..всичко е ОК...само това което е от турбината към кулера се омазнява...ама малко за дълъг период от време
Comment
Comment